Foodless
Carlijn Bröring
Foodless
€ 17,50
ISBN:
9789035144217
Verschenen:
28-09-2016
Leverbaar:
Direct
Druk:
1e druk
Uitvoering:
Gebonden
Taal:
Nederlands
Uitgever:
Bert Bakker
Aantal paginas:
208
Auteur:
Carlijn Bröring
Levertijd:
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Aantal:
Foodless
'Met volle overtuiging zeg ik: niemand hoeft zich door een voedselallergie en/of -tolerantie anders te voelen. Het leven met een intolerantie hoeft niet knettermoeilijk te zijn, je moet alleen even weten waar je moet beginnen. In dit Foodless-kookboek neem ik je mee op ontdekkingstocht in een allergievrije wereld. Word de meest creatieve versie van jezelf, ontdek jouw favoriete recepten en tover ze voor jou en je omgeving op tafel.
Maar is allergievrij eten ook lékker eten, of lever je altijd een beetje in op de romige smaken en de variatie? Sla dit boek open en ik laat je de mogelijkheden zien. Of je nu een glutenintolerantie, soja-allergie of lactose-intolerantie hebt: met een paar kleine aanpassingen kook of bak je een heerlijk, allergievrij gerecht.
Enjoy FOODLESS en eet smakelijk.

Liefs,
Carlijn

Carlijn Bröring (1986) is diëtist in opleiding en ervaringsdeskundige als het aankomt op leven met twee voedselintoleranties. Met haar populaire voedingsblog Foodless won zij vorig jaar van 10.000 deelnemers de Freelancer of the Year-award. Zij stond eerder in Margriet en Allerhande.

'Ik heb Carlijn de prijs uitgereikt voor Freelancer of the Year. Ze is een vrouw met een onwaarschijnlijke energie, die belangrijk werk verricht op het gebied van voedselallergie. (...) Ik kan me voorstellen dat zij ver gaat komen.' Mark Rutte

'Carlijn levert een belangrijke bijdrage aan een groeiend vraagstuk in de maatschappij.' René Frijters, oprichter van ZZP-bank KNAB en juryvoorzitter Freelancer of the Year-award