PS: Ik hou van je
Cecilia Ahern
PS: Ik hou van je
€ 4,95
ISBN:
9789044635997
Verschenen:
07-09-2017
Leverbaar:
Direct
Druk:
41de druk
Uitvoering:
Paperback
Taal:
Nederlands
Uitgever:
Prometheus, Uitgeverij
Auteur:
Cecilia Ahern
Levertijd:
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Aantal:
PS: Ik hou van je
Holly en Gerry zijn een jong getrouwd stel. De twee maken vaak grapjes over het feit dat Holly niet zonder Gerry zou kunnen leven. Het idee van 'De Lijst' was dan ook eigenlijk als grap bedoeld: als Gerry iets zou overkomen, zou hij een lijst voor Holly achterlaten met dingen die ze zou moeten doen.
Wanneer het noodlot toeslaat en Gerry ongeneeslijk ziek wordt, stort Holly's wereld in. Een paar maanden na zijn dood besluit ze een mysterieus pakje op te halen bij haar ouders. Gerry blijkt zonder dat ze het wist woord te hebben gehouden, en heeft De Lijst opgesteld. In het pakje bevindt zich, voor elke maand, een envelop met een opdracht. Het geeft Holly de kracht om verder te gaan, nieuwe uitdagingen aan te gaan en erachter te komen dat liefde nooit verdwijnt maar altijd in je hart blijft bestaan.

Cecelia Ahern (1981) veroverde al meer dan 6 miljoen harten met haar boeken. P.S. Ik hou van je werd verfilmd met Hilary Swank in de hoofdrol. Naast P.S. Ik hou van je schreef ze onder meer Ik zal je nooit vergeten, Voor jou en Het boek van morgen.

'Lief, treurig en grappig: een betoverende reis van verdriet en hoop.' Marian Keyes, auteur van Sushi voor beginners

'Cecelia Ahern heeft een krachtig drama neergezet, dat niemand leest zonder te huilen.' Bookcrossing

'Ahern debuteert met een lief, gevoelig verhaal (...). Ze beschikt over een natuurlijk verteltalent.' Publishers weekly