Gelukkig met minder
Francine Jay
Gelukkig met minder
€ 11,99
ISBN:
9789035144484
Verschenen:
05-05-2016
Leverbaar:
Direct
Druk:
1e druk
Uitvoering:
e-boek
Taal:
Nederlands
Uitgever:
Prometheus, Uitgeverij
Aantal paginas:
203
Auteur:
Francine Jay
Levertijd:
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Aantal:
Gelukkig met minder
Minimaliseer je huishouden, vereenvoudig je leven en maak ruimte voor de echt belangrijke dingen.

Voel je je wel eens overdonderd in plaats van dolblij met alle spullen die je hebt? Koester je het heimelijke verlangen dat een storm met windkracht 9 alle rommel wegblaast uit je huis? Zo ja, dan is het tijd om je leven te vereenvoudigen!
Gelukkig met minder is een lichtvoetige handwijzer voor het voeren van een minimalistisch huishouden en het organiseren en versimpelen van je leven. Het biedt een inspirerende peptalk over de voordelen en het genot van een compacter leven.
Francine Jay ontvouwt een stroomlijnmethode: door middel van tien gemakkelijke stappen raak je al je rommel kwijt. Ook helpt ze je bij het uitdunnen van je to-dolijstjes waardoor je kostbare tijd wint, en leert ze je nee zeggen zonder schuldgevoel. Leer je leven te ontdoen van afleidingen die je weerhouden om ervan te genieten!


Met Gelukkig met minder en de blog MissMinimalist.com is Francine Jay een pionier op het gebied van minimalistisch leven. In 2009 verkochten haar man en zij hun huis en al hun bezittingen en vertrokken ze naar het buitenland met ieder één koffer. Na drie jaar te hebben rondgereisd als digitale nomade past ze nu haar minimalistische filosofie toe op haar nieuwe leven als huiseigenaar en moeder. Ze schrijft onder meer voor The Guardian, The Financial Times en Forbes. Er zijn inmiddels 75.000 exemplaren van Gelukkig met minder over de toonbank gegaan, het werd gebombardeerd tot een van de beste boeken van het jaar op Amazon en de vertaalrechten zijn aan vijftien landen verkocht.