Zijn er kanalen in Aalst
Herman Brusselmans
Zijn er kanalen in Aalst
€ 7,99
ISBN:
9789044619454
Verschenen:
28-06-2011
Leverbaar:
Direct
Druk:
1e druk
Uitvoering:
e-boek
Taal:
Nederlands
Uitgever:
Prometheus
Auteur:
Herman Brusselmans
Levertijd:
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Aantal:
Zijn er kanalen in Aalst
Zijn er kanalen in Aalst? is het vijfde deel in de reeks nieuw verzameld werk, waarin de vroege boeken van Herman Brusselmans in nieuwe uitgaven verschijnen.

Herman Brusselmans (1957) publiceerde meer dan veertig boeken. Hij wordt zowel verguisd als verafgood. Hij is een zeer belangrijk schrijver.

Een hevige verliefdheid (op een van de mooiste meisjes die ooit het grondgebied van Brussel hebben betreden) bezorgt Eduard Kronenburg veel last. En hij houdt ook al zoveel van zijn eigen vrouw. Gelukkig zorgen fenomenen als Dolf, Kamiel, Jupiler en een vloeiend Fins sprekende schrijver voor enig houvast in zijn bestaan. En altijd is er de troost van woorden, woorden, woorden. Zijn er kanalen in Aalst? is een tragische liefdesroman.

Zijn er kanalen in Aalst? is gewoon het boek van het Grote Gemis.
nrc handelsblad

Herman Brusselmans zal het nog ver brengen in de Nederlandse letteren.
het parool

Wat hem als schrijver (...) onweerstaanbaar maakt is de bijna naïef te noemen manier waarop hij zijn personages onverstoorbaar laat leuteren zonder dat het geheel onbenullig wordt.
arnold heumakers, de volkskrant

Met een schaamteloos gekruide, onverwisselbaar persoonlijke stijl weet Brusselmans vaste themas, ditmaal zelfs in een bekend decor, toch weer tot een verrassend geheel om te vormen.
ed van eeden, utrechts nieuwsblad