Als ik jou was
Lisa Renee Jones
Als ik jou was
€ 9,99
ISBN:
9789044623345
Verschenen:
30-01-2013
Leverbaar:
Direct
Druk:
1e druk
Uitvoering:
e-boek
Taal:
Nederlands
Uitgever:
Prometheus
Auteur:
Lisa Renee Jones
Levertijd:
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Aantal:
Als ik jou was
Als Sara McMillan een stapel prikkelende dagboeken in handen krijgt, afkomstig uit een opslagunit waarvan de inhoud geveild wordt, is ze geschokt en gefascineerd tegelijk door de ontboezemingen van de schrijfster. Hoe meer ze leest, hoe meer ze zich gaat afvragen waarom Rebecca, de eigenaar van de ruimte, alles heeft achtergelaten. Is haar iets noodlottigs overkomen of heeft ze gewoonweg besloten om haar leven achter zich te laten en opnieuw te beginnen?

Sara raakt volledig in de ban van het spannende erotische leven dat Rebecca leidde en is vastbesloten te achterhalen wat er is gebeurd. Binnen de kortste keren raakt ze ondergedompeld in Rebeccas leven. Ze neemt haar oude baan over en ontmoet haar vrienden. Maar het gaat verder. Sara voelt zich sterk aangetrokken tot twee mysterieuze mannen: Marc, de eigenaar van een galerie, en de beroemde kunstenaar Chris. Ze laat zich verleiden, en hoewel het duidelijk is dat beide mannen duistere geheimen met zich meedragen, is ze niet meer in staat te stoppen.

Als ik jou was is een huiveringwekkende erotische thriller die je niet meer los zal laten.

Lisa Renee Jones heeft meerdere prijswinnende boeken geschreven. Haar werk werd in verschillende talen vertaald. Als ik jou was is het eerste deel van een trilogie.