Het vastendieet
Michael Mosley, Mimi Spencer
Het vastendieet
€ 15,00
ISBN:
9789035140066
Verschenen:
13-03-2013
Leverbaar:
Direct
Druk:
23de druk
Uitvoering:
Paperback
Taal:
Nederlands
Uitgever:
Bert Bakker
Auteur:
Michael Mosley, Mimi Spencer
Levertijd:
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Aantal:
Het vastendieet
Mosley en Spencer introduceren een nieuwe, revolutionaire manier van diëten, waar iedereen over de hele wereld het over heeft. Het is echt zo simpel als het klinkt: vijf dagen in de week mag je eten volgens je normale eetpatroon en twee dagen moet je 'vasten': 500 calorieën per dag voor vrouwen, 600 voor mannen.
Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat dit dieet er niet alleen voor zorgt dat de kilo's ervan afvliegen, maar ook dat het risico op ziektes als diabetes, hartaandoeningen en kanker daalt.
Het vastendieet bevat een calorieënteller en recepten om dit simpele geheim gemakkelijk en smakelijk deel uit te laten maken van je dagelijkse bestaan. Nooit eerder was diëten zo laagdrempelig!

Dr. Michael Mosley (1957) werd bekend met zijn bbc-programma's over biologie, gezondheid, het menselijk lichaam, voedsel en vasten.
Mimi Spencer (1967) werd bekroond voor haar werk als voedingsjournalist. Zij schrijft voor diverse kranten en bladen zoals The Guardian, Marie Claire en Observer Food Monthly.