Project dromenland
Project dromenland
€ 11,99
ISBN:
9789044619775
Verschenen:
07-01-2014
Leverbaar:
Direct
Druk:
1e druk
Uitvoering:
e-boek
Taal:
Nederlands
Uitgever:
Prometheus
Levertijd:
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Aantal:
Project dromenland
Miljoenendeals, `all nighters, borrels en kantooraffaires. De Amsterdamse Zuidas is een wereld waarin je jezelf flink kunt verliezen. Zo ook op Het Kantoor, het meest prestigieuze advocatenkantoor van Nederland. De dresscode: wit met piemel en pak, al staat dat nergens officieel aangegeven.
Maar dan ken je deze drie bikkelharde Zuidas-vrouwen nog niet. Carolien, werkpaard pur sang. Al tien jaar aan het buffelen om partner te worden, en dan breekt de crisis los. Hadjar, de slimme advocaat-stagiaire die de mores van de Zuidas niet van huis uit heeft meegekregen. En Sharon, die droomt van een glamourleven als actrice, maar verleid wordt door het grote geld. Door ambitie, affaires en meedogenloosheid raken de powervrouwen verstrikt in een fraudezaak met desastreuze gevolgen.
Project Dromenland is een felrealistisch, spannend, en vooral ongelooflijk geestig boek van een uniek trio.

De ZoZas (ZoZuidas) bestaat uit drie jonge vrouwen uit de advocatuur en de bankwereld. Van hun eerste boek, ZoZuidas, Overwerk & achterklap in de kantoorjungle, werden ruim 15.000 exemplaren verkocht. De ZoZas hebben een column in tijdschrift Glamour en publiceren in onder meer Quote en Marie Claire. Eerder schreef het trio columns voor Het Financieele Dagblad, De Pers, Forbes en Hereisthecity.co.uk.

Over Zo Zuidas:

`De ZoZas gunnen hun lezers een vrolijke blik achter de glanzende ramen die vanaf de a10 slechts imposante luchten weerspiegelen.
De Volkskrant

`Geestig insidersverslag.
NRC Handelsblad

`Heerlijk om te lezen.
Kluun

`Ik heb mij zeer vermaeckt, jullie beschikken over vaardige pennetjes. Alles is pijnlijk herkenbaar, en onder de oppervlakte doemt een naargeestig beeld van het kantoorleven op.
Jort Kelder