Je tweede leven begint als je begrijpt dat je er maar één hebt
Raphaëlle Giordano
Je tweede leven begint als je begrijpt dat je er maar één hebt
€ 18,99
ISBN:
9789044633801
Verschenen:
13-06-2017
Leverbaar:
Direct
Druk:
4de druk
Uitvoering:
Paperback
Taal:
Nederlands
Uitgever:
Prometheus
Aantal paginas:
224
Auteur:
Raphaëlle Giordano
Levertijd:
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Aantal:
Je tweede leven begint als je begrijpt dat je er maar één hebt
Het enorme Franse succes – meer dan 600.000 exemplaren verkocht!

Camille leidt een plezierig leven. Ze heeft een leuke man, een fantastische zoon en een interessante baan. Maar toch mist er iets. De artistieke carrière die ze altijd wilde is er nooit van gekomen en ze is de huiselijke ruzietjes meer dan zat. Wanneer ze dan ook bij toeval de ‘routinoloog’ Claude ontmoet, besluit ze haar lot in zijn handen te leggen. Camille krijgt verschillende opdrachten van Claude die bedoeld zijn om haar routine te doorbreken. Ze probeert allerlei nieuwe dingen, waardoor de relaties met haar man, zoon, moeder en collega’s zichtbaar verbeteren.
Camille merkt dat ze zelf ook verandert. Eindelijk staat ze zichzelf toe haar eigen droomleven te leiden: ze wakkert haar artistieke aspiraties aan en begint een eigen bedrijf, dat een daverend succes wordt. Dankzij Claudes begeleiding krijgt ze het zelfvertrouwen en de vastberadenheid om tegenslagen en teleurstellingen te overwinnen én krijgt ze haar ticket naar een nieuw leven.
Je tweede leven begint als je begrijpt dat je er maar één hebt is een enthousiasmerend boek over het omgooien van je levensfilosofie en het herzien van de dingen die je leven de moeite waard maken. Een inspirerende roman die bewijst dat iedereen zijn droomleven kan leiden, zolang je het maar toelaat.

Raphaëlle Giordano (1974) is coach, schrijfster en beeldend kunstenares. Je tweede leven begint als je begrijpt dat je er maar één hebt is haar debuutroman.

‘Raphaëlle Giordano leert ons hoe we op adem kunnen komen en van het leven kunnen leren houden.’MADAME FIGARO

‘Een heerlijke feelgoodroman!’ MARIE FRANCE