Vuurkind
S.K. Tremayne
Vuurkind
€ 4,99
ISBN:
9789044631876
Verschenen:
29-06-2016
Leverbaar:
Direct
Druk:
1e druk
Uitvoering:
e-boek
Taal:
Nederlands
Uitgever:
Prometheus
Aantal paginas:
347
Auteur:
S.K. Tremayne
Levertijd:
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Aantal:
Vuurkind
Alles lijkt Rachel voor de wind te gaan wanneer ze trouwt met de geheimzinnige, knappe David. Ze laat haar bestaan als single in Londen achter en verhuist naar het prachtige Carnhallow House in Cornwall. Hier vindt ze de liefde en de rijkdom die ze jarenlang zocht en neemt ze de zorg voor haar stiefzoon Jamie op zich. Eindelijk heeft Rachel het leven waar ze zo naar verlangde.
Maar perfect zal haar leven niet lang blijven. Jamie doet een huiveringwekkende voorspelling die haar niet meer loslaat. Zijn dreigende woorden dwingen Rachel in het verleden te graven.
Ondertussen begint ze haar kersverse echtgenoot steeds meer te wantrouwen. Waarom weigert hij te praten over Jamies vreemde gedrag? En wat is er precies gebeurd in de aanloop naar de vroegtijdige dood van zijn eerste vrouw? Met de donkere dagen van december in aantocht grijpt de angst Rachel naar de keel. Want wat als er waarheid schuilt in Jamies ijzingwekkende voorspelling?
'Met Kerstmis ga jij dood.'

S.K. Tremayne is het pseudoniem van een internationale bestsellerauteur die woont en werkt in Londen. Van zijn eerste boek IJstweeling werden alleen al in Nederland en Vlaanderen meer dan 55.000 exemplaren verkocht.

Over IJstweeling:

'Ondraaglijk spannend.'
DWDD BOEKENPANEL

'Sfeervol, knap gecomponeerd en spannend.'
AD ****

'IJstweeling is niet alleen origineel, maar ook heel goed geschreven en ijzingwekkend spannend.'
DE STANDAARD

'Tot nu toe de beste thriller van het jaar.'
DE MORGEN