Vrije val
Saskia De Coster
Vrije val
€ 10,99
ISBN:
9789044626728
Verschenen:
23-12-2013
Leverbaar:
Direct
Druk:
1e druk
Uitvoering:
e-boek
Taal:
Nederlands
Uitgever:
Prometheus
Aantal paginas:
103
Auteur:
Saskia De Coster
Levertijd:
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Aantal:
Vrije val
Saskia de Coster is een van de belangrijkste jonge schrijvers van het moment. Ze schreef de romans Vrije val (2002), Jeuk (2004), Eeuwige roem (2006) en Held (2007). Daarnaast is ze ook actief in film, toneel en autoverkeer, zit ze in de kernredactie van het literaire tijdschrift dwb en schrijft ze de column `Big Deal voor de krant De Standaard. Niemand weet dat ze in het grootste geheim werkt aan Het Boek dat Geen Boek zal zijn, maar een voorwerp waaruit men de woorden moet kloppen.

Vrije val is de grenzeloze debuutroman van Saskia de Coster.

Charlotte ontmoet Atlantis. Zij is een reuzin met een achterwerk als een pletwals, hij is een jongen die letterlijk met zichzelf in de knoop ligt. Dit onmogelijke duo komt in opstand tegen het strenge regime van hun land. Als straf worden zij ingeschakeld bij een experiment: een schip zal hen meevoeren in een eindeloze tocht om de aarde. Nooit meer vaste grond en niemand die hen redden zal.

Over Vrije val:

`De jonge De Coster heeft laten zien in staat te zijn in prikkelende zinnebeelden een unieke, bevreemdende wereld neer te zetten van waaruit ze de meest wonderschone, losse zinnen op de lezer afvuurt.
De Groene Amsterdammer

`De Coster durft te schrijven en dat levert even schokkende als mooie beelden op.
Standaard der letteren