Benedendeks
Sophie Hardcastle
Benedendeks
€ 12,99
ISBN:
9789044642933
Verschenen:
10-08-2020
Leverbaar:
Direct
Druk:
1e druk
Uitvoering:
e-boek
Taal:
Nederlands
Uitgever:
Prometheus
Aantal paginas:
203
Auteur:
Sophie Hardcastle
Levertijd:
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Aantal:
Benedendeks
Wanneer de 21-jarige Olivia haar stageplek bij een bank opgeeft om met de innemende, oude zeeman Mac en zijn beste vriendin Maggie van de oostkust van Australië naar de Koraalzee te zeilen, ontdekt ze kleuren en een natuur die ze nooit eerder heeft ervaren.

Enkele jaren later vaart ze als enige vrouw in het gezelschap van vijf mannen op een jacht naar Auckland. Als op een nacht een van hen haar grenzen overschrijdt, begrijpt ze dat niemand je benedendeks hoort schreeuwen.
Benedendeks is een intense, heftige roman over de ogenblikken die ons eeuwig bijblijven, zelfs als we ze voor ons eigen bestwil proberen te vergeten. Wie heeft recht van spreken - en wie wordt er geloofd?


Sophie Hardcastle (1993) is geboren in Australië en woont tegenwoordig in Oxford, waar ze onderzoeksassistent aan de universiteit is. Benedendeks is haar debuutroman.


'#MeToo is duidelijk van grote invloed geweest op deze roman, en Hardcastle beschrijft de tegenstrijdigheden en twijfels bij het instemmen met seks overtuigend en ontroerend.' The Australian


'In een vaak prachtige, troostrijke stijl combineert Sophie Hardcastle Oli's synesthesie met haar liefde voor de elementen en dat werkt betoverend.' Daily Mail


'Een verbluffend mooie, literaire roman.' Australian Book Review