Een leesbare scriptie
Warna Oosterbaan
Een leesbare scriptie
€ 12,99
ISBN:
9789035142183
Verschenen:
30-06-2014
Leverbaar:
Direct
Druk:
20de druk
Uitvoering:
Paperback
Taal:
Nederlands
Uitgever:
Bert Bakker
Aantal paginas:
120
Auteur:
Warna Oosterbaan
Levertijd:
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Aantal:
Een leesbare scriptie
Iedere student krijgt ermee te maken: theses, scripties en essays. En bijna iedere student kent het moeizame zoeken naar de juiste probleemstelling, het getob met de theorie en het geworstel met stijl- en vormkwesties.
Een leesbare scriptie heeft velen al uitkomst geboden. Deze meest verkochte gids voor het maken van scripties en theses in het Nederlandse taalgebied is opnieuw geactualiseerd en aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen in het wetenschappelijk en hoger beroepsonderwijs. Zo is er veel aandacht voor het zoeken naar literatuur op internet en in elektronische catalogi. Ook komen de mogelijkheden van sociale media en het schrijven in de Engelse taal aan de orde.
Gebleven is de heldere vorm en de praktische inslag die Een leesbare scriptie tot zo'n succes hebben gemaakt. Onderwerp, probleemstelling en opbouw van de scriptie komen uitvoerig aan de orde en journalist en wetenschapsman Warna Oosterbaan geeft zijn gouden tips voor een heldere schrijfstijl en het overwinnen van schrijfproblemen.
Warna Oosterbaan is wetenschapsjournalist. Hij was vele jaren redacteur van nrc Handelsblad en was als bijzonder hoogleraar journalistiek en samenleving verbonden aan de Erasmus Universiteit.